Thursday, June 23, 2011

sedihhhhhh


dulu waktu kau tengah problem dengan girlfriend kau, aku yang kau cari. ape ape je mintak tolong aku. sampai lah kau break up dengn die. start dari situ kau rapat gila dengan aku.

aku pikir kau betol betol kawan baek aku. ape je kau mintak tolong semua aku tolong. kau nak lepak kat mane cakap je aku datang. sampai hampir hari hari aku lepak dengan kau.

sampai kawan kawan aku ingat aku suke dekat die. padahal kami betol betol rapat sebagai kawan. serious aku cakap aku seronok kawan dengan kau. kau care pasal aku, ape yang kau tak suke aku buat, kau cakap terang terang. takde ape pon yang kau sorok dari aku waktu kite rapat dulu. ape je yang kau buat semua aku support. aku tak pernah berkira dengan kau. even aku

tapi sekarang, kita dah tak macam dulu. aku tak tahu kat mane silap nye, kite dah tak rapat langsung. dah berape bulan kite takde contact pon. aku paham kau busy gila dengan kerja kau sekarang. tapi tak kan lah takde mase langsung nak contact dengan aku kan. itu yang paling aku sedih. aku tengok die tweet dengan kawan kawan aku yang laen, ade pulak mase die. tapi dengan aku, die dah takde langsung nak tweet dengan aku. lagi sekali aku cakap, aku sedih.

tapi aku pon tak boleh buat ape kan. itu hak die. aku tak reti nak pakse pakse orang. sekarang aku baru dapat tahu die dah ade gf baru, itu pon orang laen yang kasitahu. nak kecik hati ke nak ape ke aku pon tak tahu. padanlah die dah tak kesah langsung nak contact dengan aku. kadang kadang kawan aku ade cakap, die kawan dengan aku seolah olah just nak gunekan aku waktu die lonely je. tapi aku tak pernah anggap die macam tuh. sebab aku betol betol ikhlas baek dengan die.

SEDIH.

aku try jugak nak baek dengan die macam dulu balik. serious aku rindu waktu waktu aku salu spend time dengan die. tapi aku tak nampak pon yang aku boleh baek dengan die mcam dlu balik. takpelah, aku terime je.

yeah, aku rindu kau. kalau kau bace entry aku nieh.

3 comments:

Dania Dee said...

kau nak suh dia baca tak entry nih. aku leh wat..

AYASAN said...

alaa..sedey nya.. sobs :`(
let him be. klau die x appreciate ko n x ikhlas kwn ngn ko. lpakn org mcm ni. keh :)

Nur Saina (AntooUngu) said...

tsk2..tsk.. =(

btw, sudah follow kmu, follow blik ya.. =)

http://antooungu.blogspot.com/